Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kostaelektro
|
Wysłany: Nie Sie 12, 2007 12:42 am Temat postu: biblioteka |
|
|
Proponuję założyć bibliotekę , a raczej bibliografię na interesujące Nas tematy.robert
już wkrótce opublikuję znane mi tytuły. _________________ Starajmy się! |
|
Powrót do góry |
|
|
szdowk
|
Wysłany: Nie Sie 12, 2007 7:08 pm Temat postu: Re: biblioteka |
|
|
Hello
W sumie to popieram. Natomiast odradzam masowe redystrybuowanie książek do których nie wygasły jeszcze prawa autorskie. _________________ Szymon D. |
|
Powrót do góry |
|
|
kostaelektro
|
Wysłany: Nie Sie 12, 2007 7:50 pm Temat postu: nie w tym rzecz |
|
|
chodzi o pokazanie źródeł inspiracji i jego bogactwa , a w przypadku książek obcojęzycznych to również zachęta do nauki.
Nie zamierzam stać się "cichym" księgarzem , bo i po co , skoro te książki są na aukcjach i księgarniach w sieci.robert _________________ Starajmy się! |
|
Powrót do góry |
|
|
mroz33
|
Wysłany: Sro Wrz 05, 2007 7:34 pm Temat postu: Zapytanie |
|
|
Witam wszystkich mam małe pytanko jestm poczatkujacy i hce zbudowac własny silni parowy czy może ktos mi przesłać czy podac na forum jakies plany? A mam jeszcze jedno pytanko z kad mozna zdobyc jakis taki szkolny model silnika parowego moze byc do rematu będe bardzo wdzięczny wam za pomoc z góry dziekuje i pozdlawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
jar23
|
Wysłany: Czw Wrz 06, 2007 9:03 am Temat postu: maszyny do kupienia |
|
|
Witam , odnośnie szkolnych maszyn parowych to do kupienia są dwie sztuki , jedna na Allegro nr aukcji 230577210 oraz na Ebay nr aukcji 200148497133 .
Ta druga jest pierwszej generacji z płaskim paskiem napędowym regulatora obrotów.
Pozdrawiam Jarek |
|
Powrót do góry |
|
|
mroz33
|
Wysłany: Czw Wrz 06, 2007 4:39 pm Temat postu: |
|
|
Dziekuje za odpowiedz a mam jeszcze jedno pytanko czy macie jakies fajne plany maszyn parowyh tego typu co szkolne modele?? |
|
Powrót do góry |
|
|
mroz33
|
Wysłany: Czw Wrz 06, 2007 10:30 pm Temat postu: |
|
|
Witam czy mugłby mi ktos wykonać ruhomy cylinder+gładzie suwakowe razem z tłokiem oczywiscie bym zapłacił?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|