Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Pastor
|
Wysłany: Wto Lip 20, 2010 2:27 pm Temat postu: Parowe motocykle. Taka tam historyjka... |
|
|
Czołem
Pozwoliłem sobie na zmontowanie artykuliku na w/w temat do strony, którą mozolnie próbujemy stworzyć z paroma kumplami. Wdzięczny byłbym wielce za opinie i wskazanie ewentualnych błędów i wypaczeń
http://ttcm.vel.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=40&Itemid=37
Pozdrawiam
P. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Teigrek
|
Wysłany: Nie Lip 25, 2010 11:42 am Temat postu: |
|
|
Bardzo fajny artykuł jestem pod wrażeniem
Nabrałem jeszcze większej ochoty żeby coś takiego zmajstrować za parę lat jak uporam się z moimi obecnymi budowami i rozbiórkami poniemieckich jaskiń. o ile prawo się nie zmieni ( ) to chyba skupię się na wyciąganiu jak najlepszych osiągów z dwulitrowego kociołka, tak jak przed laty moja ukochana Alfa wyduszała z niewielkich silniczków zawrotne moce  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pastor
|
Wysłany: Sro Paź 13, 2010 8:08 am Temat postu: |
|
|
Teigrek napisał: | Bardzo fajny artykuł jestem pod wrażeniem
Nabrałem jeszcze większej ochoty żeby coś takiego zmajstrować za parę lat jak uporam się z moimi obecnymi budowami i rozbiórkami poniemieckich jaskiń. o ile prawo się nie zmieni ( ) to chyba skupię się na wyciąganiu jak najlepszych osiągów z dwulitrowego kociołka, tak jak przed laty moja ukochana Alfa wyduszała z niewielkich silniczków zawrotne moce  |
Dzięki za ciepłe słowa
Rozbierasz poniemieckie jaskinie??  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Teigrek
|
Wysłany: Sro Paź 27, 2010 7:45 pm Temat postu: |
|
|
Pastor napisał: |
Rozbierasz poniemieckie jaskinie??  |
Chałupy poniemieckie w moim gospodarstwie. Moje budynki w środku bardzo przypominają jaskinie, tylko są mniej przytulne  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|